Thursday, December 7, 2006

Πρώτη συνάντηση: Κυριακή 10-12-2006

Η ομάδα Inkorrekt έχει την πρώτη της συνάντηση την Κυριακή 10-12. Ραντεβού στην Καμάρα στις 17:00 και πάμε για καφέ και χαλαρή κουβεντούλα (για τα προκαταρκτικά..).

Επικοινωνείστε μαζί μας αν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες.

2 comments:

inkorrekt said...

Καλησπέρα! Είμαι ο μικρός Κωστάκης από το μελισσοχώρι Πιερίας και πηγαίνω για τέταρτη φορά στην Τρίτη Γυμνασίου. Την Κυριακή έτυχε να περνάω από το cofix...Είχα ακούσει πολλά για το μαγαζί από κάτι φίλους μου που ζωγραφίζουν Καραγκιοζάκια και διαβάζουν Μίκυ Μάου με τον Superman. Όντως το μαγαζί έχει ωραία διακόσμηση, με το ισόγειο να είναι χωρισμένο σε 3 ζώνες...Τελικά δεν βρήκα κάτω και έκατσα στον όροφο. Εκεί έτυχε να πέσω πάνω στην πρώτη συνάντηση της ομάδας inkorrekt. Έμαθα τόσα πολλά από τα παιδιά που πλέον μπορώ να αλλάζω μόνος μου μύτες στο μηχανικό μου μολύβι! Μάλιστα, αποφάσισα να στρωθώ και να διαβάσω για να γίνω φοιτητής και να μπω στην ομάδα!

Ομάδα κόμικς Inkorrekt, σ' ευχαριστώ!

Sophia said...

μικρε κωστάκη πρέπει να ξέρεις ότι είσαι πολύ τυχερος... όχι μόνο έπεσες πάνω στην πρώτη συνάντηση της ομάδας μας, αλλά επεσες και πάνω στον κωδικό μας για το blog! Ένα τόσο τυχερό άτομο δεν πρέπει να παει ανεκμετάλλευτο, οπότε θα σε βάλουμε στην ομάδα κι ας μην είσαι φοιτητής (πρωτοφανές φαινόμενο αυτο και να το εκτιμήσεις σε παρακαλω...)

Α, ναι... τώρα που έμαθες να αλλάζεις μύτες στο μολύβι σου... γίνεται να δείξεις και σε ένα φίλο μου που δεν τα καταφέρνει? Πάρη τον λενε. Θα σας συστήσω την επόμενη Κυριακή!