Monday, November 27, 2006

Ομάδα κόμικς Inkorrekt


Ομάδα κόμικς: Inkorrekt


Θεσσαλονίκη, Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2006

Ομάδα κόμικς: Inkorrekt

Μετά από 3 χρόνια ανώνυμης δράσης, η ομάδα μας αποκτά όνομα, και ανασυντάσσεται. Η κύρια δραστηριότητά μας μέχρι στιγμής ήταν η διοργάνωση των εκθέσεων κόμικς της Φοιτητικής Εβδομάδας του Α.Π.Θ., θεσμό που είχε ξεκινήσει από το 2001 η "Ένατη Διάσταση".

Φέτος έχουμε ως στόχο να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες της ομάδας: ο χαρακτήρας των καθιερωμένων εβδομαδιαίων συναντήσεων θα αλλάξει ελαφρά καθώς θα προστεθούν συζητήσεις γύρω από τα κόμικ και τη διαδικασία δημιουργίας τους. Επί πλέον, θα γίνει προσπάθεια για διοργάνωση περισσότερων εκθέσεων, είτε στην πόλη της Θεσσαλονίκης είτε στην επαρχία.

Κύριο ζήτημα, ωστόσο, παραμένει η επιτυχία της Έκθεσης της Φοιτητικής Εβδομάδας. Επιθυμούμε η ανοδική τάση του αριθμού των συμμετεχόντων να διατηρηθεί και φέτος και πολλοί νέοι δημιουργοί να προσεγγίσουν την προσπάθειά μας.

Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν οι συναντήσεις της ομάδας Inkorrekt. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους. Όσοι ενδιαφέρεστε για την έκθεση ή για τις προγραμματισμένες συζητήσεις και είστε κάτοικοι Θεσσαλονίκης, επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω αυτού του blog, είτε στέλνοντας e-mail στο: inkorrekt@gmail.com